GASTENBOEK

6 Comments

 1. Annemarie Vermeulen schreef:

  Wat een mooie site heb je ervan gemaakt Kim, al jaren lang vertrouw ik mijn Roeffie aan Kim toe een betere plek kan ik me niet bedenken. Bedankt voor alle goede zorgen voor mijn ondertussen senior poedel die tegenwoordig lekker ligt te slapen bij je en af en toe een grom uitdeelt aan alle wildebrassen die lekker lopen te ravotten .

 2. Wil schreef:

  Onze Ayla gaat al vanaf het begin af aan met Kim mee. Dartel komt ze terug komt een aai en of een koekje bij ons halen, maar wil eigenlijk weer mee terug. Fijn te zien dat Ayla zo graag mee gaat, het naar haar zin heeft, geniet en op haar manier met andere honden speelt. Wij zijn blij met de goede zorg!
  Ewoud en Wil

 3. Lies Swinkels schreef:

  Waarschuwing! Lange recensie πŸ˜‰
  Mijn eerste ervaring met storumloop was het brengen van mijn hond Zero voor gedragsobservatie. Dit heeft mij ontzettend geholpen hoe ik mijn hond kon “lezen”.
  Ik breng hem elke week alleen maar om lekker te spelen met vriendjes en te socialiseren.
  Kim en Stefan hebben ook meegeleefd met de zwangerschap en geboorte van de puppies van Zero en mijn Kai . Ze hebben de pups meegemaakt vanaf dag 2 en is de pup die ik gehouden heb (Blue) “opgegroeid” met Kim en Stefan . Het was heel leuk om pup Blue daar een uurtje te brengen om te kunnen socialiseren zonder het wakend oog van pa en ma.
  Alle nieuwe baasjes van de 7 andere pups wilden eigenlijk wel een keer bij elkaar komen en toen Kim aanbood om het op Storumloop te organiseren, heb ik geen moment getwijfeld.

  Afgelopen zondag was de dag daar en het was een knallend succes!! En dat was niet alleen mijn mening maar van alle mensen die aanwezig waren en zeker weten ook van de pups. Dank je wel voor het beschikbaar stellen van Storumloop buiten jullie openingstijden waardoor het mogelijk was voor iedereen om het mee te maken
  Het had echt niet beter gekund!

 4. John de Ron schreef:

  Op zondag 18-09-2016 hebben wij bij jullie een fantastische middag mogen beleven.
  Kai,Zero en de super pups ,een club Rhodesian ridgeback . Normaal zijn jullie op zondag dicht maar hebben voor ons een uitzondering gemaakt. , wat wij met zijn alleen zeer waarderen.
  Storumloop is echt een paradijs , groote speelruimte die ook nog eens afzonderlijk zijnaf te sluiten of alles open.
  De aandacht en zorg voor de honden staan bij jullie op nummer 1 .
  Wij hopen zeker nog vaker terug te komen,.

  Kim en Stefan nog bedankt voor deze fantastische dag en wij hopen dat er nog meer baasjes dt paradijs gaan ontdekken. Want dit is een must voor iedere viervoeter.🐾🐾🐢

 5. Marjan en menno schreef:

  Geweldige middag gehad!! We hadden een bijeenkomst “van het nestje” van onze hond( rodesian) ze hebben kunnen rennen, graven, spelen, zwemmen en vooral genieten , van het lekker kunnen stoeien met elkaar! Prachtige plek, lekker naturel , waardoor het voor de honden en onszelf een heerlijke middag was! Voor herhaling vatbaar!!!!!

 6. ellis maree schreef:

  roxy heeft het erg naar haar zin bij jullie en de vriendtjes
  groetjes van Ellis maree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *