VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

1Hoe introduceert Storumloop honden?

Wij nemen voor elke hond de tijd om hem aan ons en de honden te laten wennen. Iedere hond is anders en daar passen wij ons op aan. Sommige honden passen direct goed in de groep, andere honden hebben iets meer tijd nodig en daar werken we dan langzaam naartoe.

2Kan mijn hond zomaar bij Storumloop terecht?

Uw hond kan bij Storumloop terecht wanneer hij volledig is ingeënt en ontwormd. Indien er plek is kan er een kennismaking worden ingepland waarbij ik bij u thuis langskom om de algemene voorwaarden te ondertekenen, het paspoort te controleren en uw overige vragen te beantwoorden.

3Kan mijn hond ook overnachten bij Storumloop?

Helaas is het momenteel niet mogelijk uw hond snacht bij Storumloop onder te brengen. Wij hopen hier in de toekomst een gepaste oplossing voor te kunnen aanbieden. Mocht uw hond op een andere adres logeren binnen de gemeente Lansingerland komen wij hem daar graag voor u ophalen. Houd daarbij wel rekening met de extra kosten voor het ophalen en thuis brengen.

4Wat doet Storumloop allemaal met de honden?

Uiteraard spelen wij met de honden en geven wij de liefde die ze thuis ook gewend zijn. De honden kunnen bij storumloop samen spelen, graven, speuren klimmen en ravotten. Indien er probleem gedrag word geconstateerd zullen wij dit in overleg met de baasjes zodanig begeleiden dat het in de toekomst kan worden voorkomen.

5Is Storumloop ook geopend tijdens feestdagen en weekenden?

Tijdens Koningsdag, 1e &2e kerstdag en Oud jaar en Nieuwjaarsdag is Storumloop gesloten. Op andere Officiele feestdagen buiten de weekenden berekend Storumloop 25% extra.

6Waar kunnen de honden terecht bij slecht weer?

Bij slecht weer kunnen de honden in het huisje schuilen.

7Wanneer kunnen de honden worden gebracht en gehaald?

Vanaf 7.00 kunnen de honden worden gebracht. Tussen 12.00 en 13.00 kunnen honden worden gebracht en gehaald, en tussen 17.00 en 18.30 kunnen honden worden gehaald.